Παραγωγοί του ΣΚΑΪ 100,3

Δημήτρης Γιαννίρης

Δημήτρης Γιαννίρης

Ο Δημήτρης Γιαννίρης, παίρνει θέση στο μικρόφωνο κάθε Δευτέρα έως και Κυριακή, στις 5 το πρωί.
Χρήστος Κούτρας

Χρήστος Κούτρας

Γιάννης Ντσούνος

Γιάννης Ντσούνος

Άρης Πορτοσάλτε

Άρης Πορτοσάλτε

Από το 1991 παρουσιάζει εκπομπές ειδήσεων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και από το 1996 την πρωινή ζώνη. Σήμερα, κάνει εκπομπή από τις 8 το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, ενώ στήριξε και την τηλεοπτική προσπάθεια του σταθμού, συμπαρουσιάζοντας την πρωινή ζώνη ενημέρωσης «24 Ώρες ΣΚΑΪ».
[email protected]
twitter.com/ArisPortosalte
Παύλος Τσίμας

Παύλος Τσίμας

Ο Παύλος Τσίμας είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1953. Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως δικηγόρος. Από το 1981 εργάζεται ως δημοσιογράφος. Ήταν, για μια δεκαετία, πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Ριζοσπάστης» και αργότερα διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «902», της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» και του περιοδικού «Ταχυδρόμος». Από το 1991 είναι τακτικός ορθογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Το 1985 πήρε το βάπτισμα του ραδιοφωνικού πυρός, στον «Αθήνα 9,84» και το 1993 παρουσίασε για πρώτη φορά την ενημερωτική εκπομπή «Μετρό» από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Από τότε δημιουργεί και παρουσιάζει ενημερωτικές εκπομπές για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, έχοντας συνεργαστεί με το MEGA και την ΕΡΤ. Συνεχίζει στον αέρα του ΣΚΑΪ 100,3 με την εκπομπή «Ημερολόγιο».
Δημήτρης Οικονόμου

Δημήτρης Οικονόμου

Άκης Παυλόπουλος

Άκης Παυλόπουλος

Μάνος Βουλαρίνος

Μάνος Βουλαρίνος

Γεννήθηκε και είναι ακόμα εν ζωή...
Βασίλης Χιώτης

Βασίλης Χιώτης

Νότης Παπαδόπουλος

Νότης Παπαδόπουλος

Ο Νότης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος από το 1986 μέχρι σήμερα. Αρχικά στην εφημερίδα «Τα Νέα» ως διπλωματικός συντάκτης και ανταποκριτής στις ΗΠΑ (1998-2000) και μετά ως αρχισυντάκτης πολιτικού (2001-2005) και διευθυντής σύνταξης (2006-2014). Υπήρξε αρθρογράφος στο «Βήμα της Κυριακής» ( 2015 -17) και διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM 99,5». Από τον Αύγουστο 2017 είναι Διευθυντής Σύνταξης της Καθημερινής της Κυριακής. Εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» ως παρουσιαστής σε εβδομαδιαία ειδησεογραφική εκπομπή 1994-1997 κι ως ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον 1998-2000. Έχει εργαστεί ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε διάφορα ραδιόφωνα ( Top FM, Αθήνα 984, Δίεση 101,3, Βήμα FM ) και σήμερα στον Ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ 100,3.
Σπύρος Μάλλης

Σπύρος Μάλλης

Γιάννης Παπαδόπουλος

Γιάννης Παπαδόπουλος

Λένα Φλυτζάνη

Λένα Φλυτζάνη

Πηνελόπη Γκάλιου

Πηνελόπη Γκάλιου

Μηνάς Τσαμόπουλος

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ο Μηνάς Τσαμόπουλος, αν και δικηγόρος Πειραιά, τον κέρδισε η δημοσιογραφία την οποία άρχισε να ασκεί το 1992 στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, για να ακολουθήσει η εφημερίδα "Απογευματινή" το 1993, αρχικώς με ελεύθερο και στη συνέχεια με το πειραϊκό ρεπορτάζ, έπειτα η "Ναυτεμπορική" στο ναυτιλιακό, και "το ΘΕΜΑ". Η ραδιοφωνική του πορεία άρχισε από τον "Sport FM" το 1996.
Γιώργος Θαναηλάκης

Γιώργος Θαναηλάκης

Γεννημένος στο Παγκράτι και με καταγωγή από Αλεξανδρούπολη, ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορταζ ξεκινώντας από την "ΕΡΤ". Μετά από μια εικοσαετία στο MEGA, συνεχίζει πλέον στην "COSMOTE TV", ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή "Πνίξτε τον Φουνταριστό" με τον Μηνά Τσαμόπουλο, μετακόμισε πλέον στο "ΣΚΑΙ". Η κύρια ενασχόληση του είναι η παρουσίαση αθλητικών εκπομπών και οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις. 
Κατερίνα Δράκου

Κατερίνα Δράκου

Γεννήθηκα το 1985 στη Λαμία όπου και μεγάλωσα. Στην Αθήνα ήρθα για σπουδές το 2003 στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού. Στα θρανία του, επέστρεψα λίγα χρόνια μετά για μεταπτυχιακό στις ευρωπαϊκές σχέσεις.  Η πρώτη επαφή με τη δημοσιογραφία ήρθε το 2008, στο περιοδικό «Ταχυδρόμος» που τότε κυκλοφορούσε με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Κλισέ, αλλά ναι ήταν μεγάλο σχολείο. Λίγο αργότερα μπήκε σαρωτικά στη ζωή μου και το ραδιόφωνο του ΔΟΛ, ο Βήμα 99,5. Από την αρχή μέχρι το φινάλε του. Πλήξη ουδεμία, είχε απ’ όλα. Σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων, παραγωγή, αρχισυνταξία, παρουσίαση εκπομπών και magazino. Στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ επέστρεψα το διάστημα 2017-2018 οπότε κάλυπτα παράλληλα το διπλωματικό και το αμυντικό ρεπορτάζ. Στον ΣΚΑΙ 100.3 εργάζομαι από τον Νοέμβριο του 2018.  Από μικρή ήξερα τι θα γίνω όταν μεγαλώσω.  Μέχρι σήμερα δεν το έχω μετανιώσει.  Email: [email protected] 
Νίκος Ανδρίτσος

Νίκος Ανδρίτσος

Ο Νίκος Ανδρίτσος ασχολείται με το ραδιόφωνο και αρθρογραφεί από το 1996. Αρχικά συνεργάστηκε με ομογενειακά μέσα ενημέρωσης αλλά και ως ανταποκριτής στις Βρυξέλλες για ευρωπαϊκά θέματα, πριν εγκατασταθεί στην Αθήνα συνεργαζόμενος με την ΕΡΤ και από το 2007 με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών και την Σχολή Δημοσιογραφίας της βελγικής Ένωσης Συντακτών. Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media (twitter@andritsos), επιδιώκει τον συνδυασμό της δυναμικής των «παραδοσιακών» Μέσων με εκείνη των «νέων» Μέσων, αναδεικνύοντας τις προοπτικές και την συνέργεια τους. Μιλάει γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

Βασίλης Κουφόπουλος

Βασίλης Κουφόπουλος

Ο Βασίλης Κουφόπουλος εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1993, συνεργαζόμενος με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και ιστοσελίδες. Ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των Μέσων Ενημέρωσης. Παρακολουθεί την καθημερινότητα της Αθήνας.
Γιάννης Πιτταράς

Γιάννης Πιτταράς

Γιώργος Γρηγοριάδης

Γιώργος Γρηγοριάδης

Σταύρος Ιωαννίδης

Σταύρος Ιωαννίδης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και την ακόμη πιο όμορφη Καλαμαριά. Άκουγα ροκ, έπαιζα κιθάρες και κάπου εκεί σπούδασα Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εργάζομαι στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης από τα φοιτητικά μου χρόνια. Στην οικογένεια του ΣΚΑΪ, βρίσκομαι από το 2007, αρχικά ως ανταποκριτής στη Βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων καλύπτω το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αγαπώ το ρεπορτάζ, το οποίο έχω υπηρετήσει σε όλες τις ενημερωτικές ζώνες της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ και μοιράζω τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου στις κιθάρες και την αστροφυσική (!).
Κωνσταντίνα Βαρσάμη

Κωνσταντίνα Βαρσάμη

Γεννήθηκε στην Τσεχία καταγόμενη από γονείς δεύτερης γενιάς πολιτικούς πρόσφυγες. Ο μόνος τρόπος για να ακούει ελληνικά στο σπίτι ήταν ένα μαύρο τρανζίστορ που έμενε ανοιχτό μέρα νύχτα. Εκεί, άκουσε τον «Κουρσάρο» του Παπακωνσταντίνου και αποφάσισε πως το φυσικό της περιβάλλον είναι το ραδιόφωνο. Αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να βρίσκεται μέσα στο μαύρο τρανζίστορ. Μεγάλωσε με την κόρη της, σπούδασε Θέατρο και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, παραμένει πιστή στην επιθυμία της να βρίσκεται μέσα στο μαύρο τρανζίστορ.
Κορίνα Γεωργίου

Κορίνα Γεωργίου

Αριστούχος απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο London School of Economics (LSE) στο Λονδίνο και στο Columbia University στη Ν. Υόρκη. Έχει πραγματοποιήσει συνεντεύξεις με διεθνούς ακτινοβολίας πολιτικούς, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. Συμμετέχει ενεργά και με ευρεία κριτική διάθεση στην κοινωνική και πολιτική ζωή με ιδιαίτερη έμφαση και αγάπη στις τέχνες και τον πολιτισμό. Εργάζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στο τμήμα Διεθνών Ειδήσεων και συμμετέχει στην ενημερωτική εκπομπή "Euranet, η Ευρώπη στον ΣΚΑΪ"
Μαρία Δουρουδή

Μαρία Δουρουδή

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άντισσα της Λέσβου. Σπούδασα νηπιαγωγός στα Ιωάννινα ενώ ήξερα από το Δημοτικό ότι θα γίνω δημοσιογράφος. Ακολούθησε το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και πρώτη επαφή με το μικρόφωνο στο ραδιόφωνο του Σπύρου Καρατζαφέρη, Αιγαίο FM. Σαρωτικά και για 11 χρόνια μπήκε στη ζωή μου ο Νίκος Κακαουνάκης και η εφημερίδα « Στο Καρφί». Για 11 χρόνια έμαθα δίπλα του, στην εφημερίδα, στο κανάλι Magic και μετά μαζί του στο Mega. Για 11 χρόνια (το 11 με κυνηγά) έκανα ελεύθερο ρεπορτάζ στην «Κοινωνία Ώρα Μέγκα», με Νίκο Κακαουνάκη, ακολούθως Στρατή Λιαρέλη και τέλος με Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα. Επόμενος σταθμός ο ΣΚΑΙ και από το 2015 ελεύθερο ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού και στις εκπομπές «Ιστορίες» με την Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλογλου και το «Αποτύπωμα» με τον Παύλο Τσίμα. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 ξεκινά και η περιπέτεια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. [email protected] Twitter: MariaDouroudi Facebook: Maria Douroudi 
Νίκος Σταματέλος

Νίκος Σταματέλος

Παιδί της Λευκάδας με όνειρο από τα σχολικά χρόνια να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία. Λατρεύει το ραδιόφωνο και τις περιγραφές αθλητικών γεγονότων. Τα πρώτα βήματα στον χώρο έγιναν το μακρινό 1994 στο περιοδικό «ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ». Ακολούθησε ο ΣΠΟΡ FM, η εφημερίδα «ΕΞΟΥΣΙΑ» και ο τηλεοπτικός σταθμός «TEMPO». Τον Οκτώβριο του 2004 πέρασε το κατώφλι του ΣΚΑΪ 100,3 και από το 2006 ανήκει στο δυναμικό και του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ. Αρθρογραφούσε στην εφημερίδα ο «Γαύρος» και τα τελευταία τρία χρόνια επέστρεψε και στον ΣΠΟΡ FM για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Έχει καταφέρει να συνδυάσει αθλητισμό και ταξίδια με περιγραφές από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Πέτρος Κιρκιλής

Πέτρος Κιρκιλής

Ήρθε στον κόσμο τούτον το μακρινό, πασοκικό έτος 1985. Μεγάλωσε στην Αθήνα (την οποία υπερ-αγαπά) και δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να αποφασίσει να ακολουθήσει τον κακοτράχαλο δρόμο της ελληνικής δημοσιογραφίας. Σπούδασε στο τμήμα «Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού» του Παντείου Πανεπιστημίου και εξέλιξε τις οικονομικές του γνώσεις στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Από το 2007 μέχρι σήμερα έχει στεριώσει στον ΣΚΑΪ όπου, ως ταπεινός υπηρέτης της ενημέρωσης, συνεχίζει να εργάζεται νυχθημερόν σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Θεωρεί τον εαυτό του από τους τελευταίους ρομαντικούς του χώρου που επέλεξαν αυτή την δουλειά επειδή πάντα τους γοήτευε το κυνήγι της είδησης αντί του χρήματος. Άλλωστε, το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη δόξα ουδείς...

Email: [email protected]

Αλεξάνδρα Σκαράκη

Αλεξάνδρα Σκαράκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη με μπαλέτο, γαλλικά και πιάνο (κυριολεκτικά). Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, κυκλοφορούσε με ακουστικά στα αυτιά ή έστω ένα cd player κάπου κοντά για να μην χάσει στιγμή νέων μουσικών εμπειριών. Κινηματογράφος, θέατρο και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες μονοπωλούσαν πάντα το ενδιαφέρον της γι’ αυτό αποφάσισε να ακολουθήσει το πολιτιστικό ρεπορτάζ της δημοσιογραφίας. Σπούδασε Επικοινωνία/Δημοσιογραφία και ξένες γλώσσες στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος-Deree. Έχει εργαστεί –μεταξύ άλλων - στην Athens Voice, τη HuffPost Greece, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Για πέντε χρόνια, ήταν παραγωγός στο ιντερνετικό amagi.gr. Από το 2021 εργάζεται στην Καθημερινή. 
Νίκη Ζαρκάδα

Νίκη Ζαρκάδα

Παραγωγοί ΣΚΑΪ 100,3

mode_comment Πες την άποψή σου
volume_up LIVE volume_up Ακούστε ζωντανά