Παραγωγοί του ΣΚΑΪ 100,3

Δημήτρης Γιαννίρης

Δημήτρης Γιαννίρης

Ο Δημήτρης Γιαννίρης, παίρνει θέση στο μικρόφωνο κάθε Δευτέρα έως και Σάββατο, στις 5 το πρωί.
Γιάννης Ντσούνος

Γιάννης Ντσούνος

Χρήστος Κούτρας

Χρήστος Κούτρας

Άρης Πορτοσάλτε

Άρης Πορτοσάλτε

Από το 1991 παρουσιάζει εκπομπές ειδήσεων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και από το 1996 την πρωινή ζώνη. Σήμερα, κάνει εκπομπή από τις 8 το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, ενώ στήριξε και την τηλεοπτική προσπάθεια του σταθμού, συμπαρουσιάζοντας την πρωινή ζώνη ενημέρωσης «24 Ώρες ΣΚΑΪ».
[email protected]
twitter.com/ArisPortosalte
Παύλος Τσίμας

Παύλος Τσίμας

Ο Παύλος Τσίμας είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1953. Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως δικηγόρος. Από το 1981 εργάζεται ως δημοσιογράφος. Ήταν, για μια δεκαετία, πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Ριζοσπάστης» και αργότερα διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «902», της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» και του περιοδικού «Ταχυδρόμος». Από το 1991 είναι τακτικός ορθογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Το 1985 πήρε το βάπτισμα του ραδιοφωνικού πυρός, στον «Αθήνα 9,84» και το 1993 παρουσίασε για πρώτη φορά την ενημερωτική εκπομπή «Μετρό» από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Από τότε δημιουργεί και παρουσιάζει ενημερωτικές εκπομπές για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, έχοντας συνεργαστεί με το MEGA και την ΕΡΤ. Συνεχίζει στον αέρα του ΣΚΑΪ 100,3 με την εκπομπή «Ημερολόγιο».
Δημήτρης Οικονόμου

Δημήτρης Οικονόμου

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11:00, ο Δημήτρης Οικονόμου βρίσκεται στον ΣΚΑΪ 100,3. Παρέα με την Εύα Αντωνοπούλου, σας ενημερώνουν για ό,τι νέο, στην εκπομπή «Σκάει Είδηση».
Εύα Αντωνοπούλου

Εύα Αντωνοπούλου

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11:00, η Εύα Αντωνοπούλου βρίσκεται στον ΣΚΑΪ 100,3. Παρέα με τον Δημήτρη Οικονόμου, σας ενημερώνουν για ό,τι νέο, στην εκπομπή «Σκάει Είδηση».
Μάνος Βουλαρίνος

Μάνος Βουλαρίνος

Γεννήθηκε και είναι ακόμα εν ζωή...
Βασίλης Χιώτης

Βασίλης Χιώτης

Νότης Παπαδόπουλος

Νότης Παπαδόπουλος

Ο Νότης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος από το 1986 μέχρι σήμερα. Αρχικά στην εφημερίδα «Τα Νέα» ως διπλωματικός συντάκτης και ανταποκριτής στις ΗΠΑ (1998-2000) και μετά ως αρχισυντάκτης πολιτικού (2001-2005) και διευθυντής σύνταξης (2006-2014). Υπήρξε αρθρογράφος στο «Βήμα της Κυριακής» ( 2015 -17) και διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM 99,5». Από τον Αύγουστο 2017 είναι Διευθυντής Σύνταξης της Καθημερινής της Κυριακής. Εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» ως παρουσιαστής σε εβδομαδιαία ειδησεογραφική εκπομπή 1994-1997 κι ως ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον 1998-2000. Έχει εργαστεί ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε διάφορα ραδιόφωνα ( Top FM, Αθήνα 984, Δίεση 101,3, Βήμα FM ) και σήμερα στον Ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ 100,3.
Νίκος Στραβελάκης

Νίκος Στραβελάκης

Γιάννης Κολοκυθάς

Γιάννης Κολοκυθάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα δημοσιογραφία. Εργάζομαι από το 1996 σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και έντυπα. Η μεγάλη αγάπη είναι το ραδιόφωνο και στη συνέχεια και η τηλεόραση! Παναθηναϊκός και «κάτοχος» πράσινης καρδιάς, που έχει φυσικά άπλετο χώρο και για την «τετράποδη» Carla μου! Από το Μάιο του 1996 έως τον Σεπτέμβριο του 2011 εργάστηκα στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH 96 ως ρεπόρτερ, παραγωγός και αρχισυντάκτης (2005-2011) αλλά και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (2006-2011) και καθημερινών ενημερωτικών εκπομπών. Λίγα χρόνια μετά τη γνωριμία με το ραδιόφωνο, γνωρίστηκα και με την τηλεόραση. Πάντα πίσω από τις κάμερες, δηλαδή στο «παρασκήνιο». Από το 1999 εργάστηκα στο Mega και την εκπομπή «8 στον αέρα» με παρουσιαστή το Νάσο Αθανασίου, από το 2001 έως το 2006 βρέθηκα στον ΑΝΤ1 και συνεργάστηκα με την εκπομπή «Με τα μάτια της Έλλης» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη. Το 2007 βρέθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και εργάστηκα για την εκπομπή «Persona Grata», καθώς και για το βραδινό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη. Από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως τον Ιούνιο του 2014 συνεργάστηκα με τον Γιάννη Πρετεντέρη στην εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή «Ανατροπή» στο Mega Channel. Τον Ιούλιο του 2014 βρέθηκα στον ΣΚΑΪ. Η πρώτη επαφή ήταν με την τηλεόραση και την αρχισυνταξία της εκπομπής «ΟNline» που παρουσίαζε η Μαρία Αναστασοπούλου. Τρεις ώρες ενημέρωση στην καρδιά του καλοκαιριού! Στη συνέχεια «ενωθήκαμε» στον ραδιοφωνικό αέρα του ΣΚΑΪ 100,3. Τα «City Skai Lights» ήταν αναμμένα κάθε απόγευμα όλη τη χρονιά λίγο μετά τις 19.00. Το φθινόπωρο ήρθαν οι «Αταίριαστοι». Αρχισυντάκτης του Κούτρα και του Ντσούνου! Αξία ανεκτίμητη! «Μαζί τα φάγαμε» καθημερινά και για όλη τη χρονιά... Το παζλ της χρονιάς συμπληρώνει και η τηλεοπτική εβδομαδιαία ανασκόπηση «7 ημέρες Ελλάδα» με την Μαρία Αναστασοπούλου.

Email: [email protected]

Μαρία Αναστασοπούλου

Μαρία Αναστασοπούλου

Βρέθηκα στον ΣΚΑΪ το 2007. Όλα ξεκίνησαν με τη μορφή της πρακτικής άσκησης ως φοιτήτρια στο τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.Αρχή από το ελεύθερο ρεπορτάζ του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ. Όλα από το μηδέν. Μοντάζ, συνεντεύξεις, σύνταξη ειδήσεων και ξανά μοντάζ και ξανά συνεντεύξεις… Τον Φεβρουάριο του 2012 στέκομαι μπροστά στο διευθυντή μου, Άρη Πορτοσάλτε και μου λέει: «Αύριο παιδί μου, θα βγεις από την αίθουσα σύνταξης της τηλεόρασης και θα μας πεις για τα Πανεπιστήμια». «Ορίστε;;» απάντησα εγώ. Έτσι κι έγινε... Στη συνέχεια, ραδιοφωνική εκπομπή στην πρωϊνή ζώνη, παρουσίαση των τίτλων ειδήσεων στην «Πρώτη Γραμμή» με τους Β. Λυριτζή & Δ. Οικονόμου και παρουσίαση του -πολύ- πρωϊνού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Το καλοκαίρι του 2012 κλήθηκα να βρεθώ δίπλα στο Β. Λυριτζή για ένα μήνα περίπου. Διάβασμα, ειδήσεις, εφημερίδες, δελτία, όλα! Τελικά βγήκε! Όχι μόνο το καλοκαίρι του ’12, αλλά και του ’13 και του '14 και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Παράλληλα, η αγάπη για το ραδιόφωνο παραμένει αναλλοίωτη και δυναμώνει μέσα από την εκπομπη «Τα παιδιά της Αλλαγής», μαζί με το Γιάννη Κολοκυθά. Όλα μαζί συνθέτουν μία μοναδική εμπειρία. Αν πρέπει να την περιγράψω με μία λέξη, αυτή θα είναι: Δημιουργικότητα!

Email: [email protected]

Κατερίνα Δράκου

Κατερίνα Δράκου

Γεννήθηκα το 1985 στη Λαμία όπου και μεγάλωσα. Στην Αθήνα ήρθα για σπουδές το 2003 στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού. Στα θρανία του, επέστρεψα λίγα χρόνια μετά για μεταπτυχιακό στις ευρωπαϊκές σχέσεις.  Η πρώτη επαφή με τη δημοσιογραφία ήρθε το 2008, στο περιοδικό «Ταχυδρόμος» που τότε κυκλοφορούσε με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Κλισέ, αλλά ναι ήταν μεγάλο σχολείο. Λίγο αργότερα μπήκε σαρωτικά στη ζωή μου και το ραδιόφωνο του ΔΟΛ, ο Βήμα 99,5. Από την αρχή μέχρι το φινάλε του. Πλήξη ουδεμία, είχε απ’ όλα. Σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων, παραγωγή, αρχισυνταξία, παρουσίαση εκπομπών και magazino. Στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ επέστρεψα το διάστημα 2017-2018 οπότε κάλυπτα παράλληλα το διπλωματικό και το αμυντικό ρεπορτάζ. Στον ΣΚΑΙ 100.3 εργάζομαι από τον Νοέμβριο του 2018.  Από μικρή ήξερα τι θα γίνω όταν μεγαλώσω.  Μέχρι σήμερα δεν το έχω μετανιώσει.  Email: [email protected] 
Νίκος Σταματέλος

Νίκος Σταματέλος

Παιδί της Λευκάδας με όνειρο από τα σχολικά χρόνια να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία. Λατρεύει το ραδιόφωνο και τις περιγραφές αθλητικών γεγονότων. Τα πρώτα βήματα στον χώρο έγιναν το μακρινό 1994 στο περιοδικό «ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ». Ακολούθησε ο ΣΠΟΡ FM, η εφημερίδα «ΕΞΟΥΣΙΑ» και ο τηλεοπτικός σταθμός «TEMPO». Τον Οκτώβριο του 2004 πέρασε το κατώφλι του ΣΚΑΪ 100,3 και από το 2006 ανήκει στο δυναμικό και του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ. Αρθρογραφούσε στην εφημερίδα ο «Γαύρος» και τα τελευταία τρία χρόνια επέστρεψε και στον ΣΠΟΡ FM για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Έχει καταφέρει να συνδυάσει αθλητισμό και ταξίδια με περιγραφές από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Νίκος Ανδρίτσος

Νίκος Ανδρίτσος

Ο Νίκος Ανδρίτσος ασχολείται με το ραδιόφωνο και αρθρογραφεί από το 1996. Αρχικά συνεργάστηκε με ομογενειακά μέσα ενημέρωσης αλλά και ως ανταποκριτής στις Βρυξέλλες για ευρωπαϊκά θέματα, πριν εγκατασταθεί στην Αθήνα συνεργαζόμενος με την ΕΡΤ και από το 2007 με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών και την Σχολή Δημοσιογραφίας της βελγικής Ένωσης Συντακτών. Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ([email protected]), επιδιώκει τον συνδυασμό της δυναμικής των «παραδοσιακών» Μέσων με εκείνη των «νέων» Μέσων, αναδεικνύοντας τις προοπτικές και την συνέργεια τους. Μιλάει γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

Βασίλης Κουφόπουλος

Βασίλης Κουφόπουλος

Ο Βασίλης Κουφόπουλος εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1993, συνεργαζόμενος με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και ιστοσελίδες. Ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των Μέσων Ενημέρωσης. Παρακολουθεί την καθημερινότητα της Αθήνας.
Δημήτρης Καμπουράκης

Δημήτρης Καμπουράκης

Νίκος Υποφάντης

Νίκος Υποφάντης

Γεννήθηκε κάποια ημέρα το 1977 και από τότε όταν είδε ότι υπάρχει μόνο η ΥΕΝΕΔ για τηλεόραση και όταν άκουσε ότι το μόνο ραδιόφωνο ήταν η Κρατική Ραδιοφωνία με τις κουδούνες, έβαλε στόχο να γίνει δημοσιογράφος... Όσο περνούσαν τα χρόνια και οι κουδούνες συνέχισαν να ηχούν, κατάλαβε ότι ο ήχος αυτός δεν ήταν τα πρόβατα στο στούντιο και ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι αυτός που τα βοσκεί, αλλά ο κτηνοτρόφος!!! Μεγάλο το δίλημμα... Η εικόνα του δημοσιογράφου να βοσκεί τα πρόβατα κατέρρευσε μέσα του!!! Τελικά όταν μεγάλωσε λίγο ακόμα και αφού είχε πάρει το βάπτισμα του αέρα στα τοπικά μέσα του Πειραιά, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση σε ηλικία 17 ετών, εμμέσως μετά από τις παράλληλες υποχρεώσεις του, Σχολή Δημοσιογραφίας, Ισπανικά και Πολεμικό Ναυτικό, χτύπησε την πόρτα του ΣΚΑΪ 100,3 το 2000, ρωτώντας αν οι νέοι δημοσιογράφοι έχουν ελπίδα να λεν τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπουν... «Έφτασες σε καλό σχολείο, κόπιασε » του απάντησαν και έτσι από τότε, έως σήμερα μεταφέρει μέσα από το ρεπορτάζ του ότι βλέπει. Έχει μεγαλώσει στην Νίκαια του Πειραιά, περίεργο δεν είναι ολυμπιακός! Μιλάει Ισπανικά, Αγγλικά και θέλει να μάθει Τούρκικα που μιλούσε η γιαγιά του... Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει δημοσιογράφος-κτηνοτρόφος καλλιεργητής φωτοβολταϊκών (Βιολογικά όχι με λιπάσματα)!!!
Κορίνα Γεωργίου

Κορίνα Γεωργίου

Αριστούχος απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο London School of Economics (LSE) στο Λονδίνο και στο Columbia University στη Ν. Υόρκη. Έχει πραγματοποιήσει συνεντεύξεις με διεθνούς ακτινοβολίας πολιτικούς, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. Συμμετέχει ενεργά και με ευρεία κριτική διάθεση στην κοινωνική και πολιτική ζωή με ιδιαίτερη έμφαση και αγάπη στις τέχνες και τον πολιτισμό. Εργάζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στο τμήμα Διεθνών Ειδήσεων και συμμετέχει στην ενημερωτική εκπομπή Σαββατοκύριακο Παρέα. 
Μαρία Δουρουδή

Μαρία Δουρουδή

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άντισσα της Λέσβου. Σπούδασα νηπιαγωγός στα Ιωάννινα ενώ ήξερα από το Δημοτικό ότι θα γίνω δημοσιογράφος. Ακολούθησε το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και πρώτη επαφή με το μικρόφωνο στο ραδιόφωνο του Σπύρου Καρατζαφέρη, Αιγαίο FM. Σαρωτικά και για 11 χρόνια μπήκε στη ζωή μου ο Νίκος Κακαουνάκης και η εφημερίδα « Στο Καρφί». Για 11 χρόνια έμαθα δίπλα του, στην εφημερίδα, στο κανάλι Magic και μετά μαζί του στο Mega. Για 11 χρόνια (το 11 με κυνηγά) έκανα ελεύθερο ρεπορτάζ στην «Κοινωνία Ώρα Μέγκα», με Νίκο Κακαουνάκη, ακολούθως Στρατή Λιαρέλη και τέλος με Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα. Επόμενος σταθμός ο ΣΚΑΙ και από το 2015 ελεύθερο ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού και στις εκπομπές «Ιστορίες» με την Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλογλου και το «Αποτύπωμα» με τον Παύλο Τσίμα. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 ξεκινά και η περιπέτεια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. [email protected] Twitter: MariaDouroudi Facebook: Maria Douroudi 
Πέτρος Κιρκιλής

Πέτρος Κιρκιλής

Ήρθε στον κόσμο τούτον το μακρινό, πασοκικό έτος 1985. Μεγάλωσε στην Αθήνα (την οποία υπερ-αγαπά) και δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να αποφασίσει να ακολουθήσει τον κακοτράχαλο δρόμο της ελληνικής δημοσιογραφίας. Σπούδασε στο τμήμα «Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού» του Παντείου Πανεπιστημίου και εξέλιξε τις οικονομικές του γνώσεις στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Από το 2007 μέχρι σήμερα έχει στεριώσει στον ΣΚΑΪ όπου, ως ταπεινός υπηρέτης της ενημέρωσης, συνεχίζει να εργάζεται νυχθημερόν σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Θεωρεί τον εαυτό του από τους τελευταίους ρομαντικούς του χώρου που επέλεξαν αυτή την δουλειά επειδή πάντα τους γοήτευε το κυνήγι της είδησης αντί του χρήματος. Άλλωστε, το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη δόξα ουδείς...

Email: [email protected]

Έλενα Παπαδημητρίου

Έλενα Παπαδημητρίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έγινα «Άρης» όταν με πήγαν πρώτη φορά στο γήπεδο, σε ηλικία τεσσάρων ετών. Όταν μεγάλωσα, σπούδασα Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και μετά έκανα μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επιστήμη και την Κοινωνιολογία στη Νομική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω εργαστεί από τα φοιτητικά μου χρόνια ακόμα, στον Τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Για δύο χρόνια εργάστηκα κι ως καθηγήτρια αθλητικής δημοσιογραφίας. Από το 2006 ως το καλοκαίρι του 2014 ήμουν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA. Από το 2009 γράφω στο protagon.gr. Τον Ιούλιο του 2014 ήρθα στον ΣΚΑΪ.
Σταύρος Ιωαννίδης

Σταύρος Ιωαννίδης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και την ακόμη πιο όμορφη Καλαμαριά. Άκουγα ροκ, έπαιζα κιθάρες και κάπου εκεί σπούδασα Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εργάζομαι στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης από τα φοιτητικά μου χρόνια. Στην οικογένεια του ΣΚΑΪ, βρίσκομαι από το 2007, αρχικά ως ανταποκριτής στη Βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων καλύπτω το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αγαπώ το ρεπορτάζ, το οποίο έχω υπηρετήσει σε όλες τις ενημερωτικές ζώνες της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ και μοιράζω τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου στις κιθάρες και την αστροφυσική (!).
Αντώνης Αντζολέτος

Αντώνης Αντζολέτος

Έστριβα πάντα από την Ηρώδου Αττικού και τους έβλεπα να κάθονται έξω από το Μαξίμου. Δεκαετία 90… φοιτητής ήδη… «Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ» έλεγα… Δε συνέχιζα στη Βασιλίσσης Σοφίας καλύτερα; Τελικά με αρκετή τύχη, εξαιρετικούς δασκάλους και πολλούς νέους φίλους, η δημοσιογραφία αποδείχτηκε μια πολύ καλή επιλογή, άσχετα αν κάποιες φορές ζητάω επίμονα την ηρεμία μου. Μπορεί εύκολα να εξακριβωθεί πως όποιο βραχυκύκλωμα έχει γίνει έως τώρα σε κτίριο στην Αθήνα δε συνδέεται με μένα. Ηλεκτρολόγος σπούδασα, αλλά δεν έγινα ποτέ! Δημοσιογράφος ίσως… Έχω δουλέψει από το 2001 σε τηλεοπτικούς σταθμούς, στο ραδιόφωνο, σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Το παζλ συμπληρώνεται με μια εκπομπή στον ΣΚΑΪ 100,3.
Απόστολος Μαγγηριάδης

Απόστολος Μαγγηριάδης

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στα περήφανα 90s το ραδιόφωνο ήταν για τους πιτσιρικάδες της εποχής, ό,τι το internet για τους σημερινούς: ένα παράθυρο στον κόσμο της πολιτικής, του κινηματογράφου και των νέων μουσικών ρευμάτων. Αγάπησε την british pop κι όνειρό του ήταν να γίνει ραδιοφωνικός παραγωγός. Τελικά έγινε dj στην καλύτερη τετραετία της ζωής του, στα φοιτητικά χρόνια του Πολιτικού της Νομικής. Ήλπιζε να συνεχίσει την καριέρα του μουσικού παραγωγού στη Νέα Υόρκη όπου αντιμετώπισε μάλλον σκληρό ανταγωνισμό. Τελικά πήρε Μάστερ στις Διεθνείς Σχέσεις και στη Δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, χωρίς να καταφέρει ποτέ να παίξει μουσική στο θρυλικό Blue Note του Βίλατζ. Επέστρεψε στην Ελλάδα και δούλεψε για αρκετά χρόνια στις εκπομπές έρευνας, στο πολιτικό ρεπορτάζ του MEGA και στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Τώρα εργάζεται ως πολιτικός συντάκτης για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ντόνα Δρούτσα

Ντόνα Δρούτσα

Ραδιόφωνο στο σπίτι, ραδιόφωνο στο δρόμο, ραδιόφωνο στη δουλειά, ραδιόφωνο παντού! Η πρώτη επαφή ήρθε όταν ακόμα ήμουν στο Δημοτικό και πάτησα το κουμπί της κονσόλας με τη βοήθεια του πατέρα μου για να βγει ο δημοσιογράφος στον αέρα. Ταυτόχρονα μάλλον πατήθηκε και εκείνο το κουμπί στο κεφάλι μου να γίνω δημοσιογράφος. Έτσι και έγινε. Σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και παράλληλα ξεκίνησα το ταξίδι μου στα ερτζιανά. Πρώτος σταθμός η ΕΡΤ, όπου ασχολήθηκα και με την τηλεόραση. Αλλά άμα είσαι  «ραδιοφωνάκιας»... Το gps με οδήγησε στον ΒΗΜΑ FM 99,5, υπηρετώντας την ενημέρωση από όλα τα πόστα. Στη συνέχεια έκανα στάση στα Παραπολιτικά 90,1 και στον ΘΕΜΑ 104,6 φτάνοντας τελικά στο Νέο Φάληρο και στον ΣΚΑΪ 100,3. Στην πορεία γνώρισα και τα του Διαδικτύου καθώς ασχολήθηκα και με τα sites (pontiki-paraskhnio- Μηχανή  του Χρόνου)  
mode_comment Πες την άποψή σου
volume_up LIVE volume_up Ακούστε ζωντανά